dinsdag 30 oktober 2007

In de media

Vandaag staat in Het Nieuwsblad (regio Mechelen) een artikeltje over de beloften van APG:

Duo haalt brons op EK acrogym

PUURS - Het EK Acrobatische Gymnastiek in het Nederlandse 's Hertogenbosch werd een succes voor de Belgische delegatie. Het duo Elyne De Meyst en Ineke Van Schoor van turnclub 'Acro Pro Gymnastics' uit Puurs behaalde een bronzen medaille.

De Belgische delegatie keerde tevreden terug naar huis met maar liefst vier Europese medailles: goud, zilver en tweemaal brons. De turnclub uit Puurs zond twee meisjesduo's naar het EK. In de eerste ronde eindigden Ineke en Elyne op de vierde plaats. Het tweede duo deed het ook bijzonder goed met een zesde plaats maar mocht spijtig genoeg niet meedingen naar de titel omdat in de finale van het EK zoveel mogelijk landen een kans krijgen.

'Ik was heel zenuwachtig', zegt Ineke. 'Ik heb al aan veel wedstrijden meegedaan, maar bij zo'n groot en belangrijk toernooi is het toch altijd enorm spannend. De concurrentie was dan ook sterk. De meisjes van Rusland en Groot-Brittaniƫ, die uiteindelijk eerste en tweede eindigden, waren heel goed maar misschien trainen ze ook wel meer dan wij. Een medaille had ik in ieder geval totaal niet verwacht. Ik ben al vier jaar bezig met turnen maar ik train nog maar sinds juni samen met Elyne.' Beide duo's zijn in ieder geval zeer blij met hun knappe prestaties.

Artikel

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nogmaals een hele dikke proficiat met jullie wedstrijd!!!
echt mooie oefeningen laten zien!
groetjes en doe zo voort!
caroline

Anoniem zei

Spijtig genoeg verkopen ze hier een andere regio. Ben vandaag ook speciaal naar Lier gereden voor de Gazet van Antwerpen omdat er iets instond over trio Soen.
Nogmaals proficiat met de medaille en dat er nog vele mogen volgen.
Ma(Corinne)