vrijdag 19 oktober 2007

Aftellen begonnen...

Vorig weekend (zondag) deden de 2 trios van APG mee aan de regiotraining in Gent. Dit was een uitstekende gelegenheid om de oefeningen nog eens op een echte vloer te draaien. Blijkbaar viel die training best mee. Het is nu vooral op de details beginnen letten.

Dinsdag werd een "test-training" gedaan met Gert als jury. Zo kunnen ze zijn opmerkingen nog verwerken in de komende trainingen.

Voor zondag is er nog een training voorzien op een wedstrijdvloer in Basel.

De laatste training is voorzien op maandag in het vertrouwde Breendonk. Oorspronkelijk was het de bedoeling om maandag al naar Nederland te gaan trainen (heen en terug rijden) maar dat gaat dus blijkbaar niet door. Jammer!

Maandag zal inpakdag worden. Blijkbaar zijn de trainingspakken al ergens gearriveerd. (gelezen op de blog van Soen, Maaike en Corinne)

Dinsdag is er afgesproken aan de wedstrijdhal in 's Hertogenbosch om 09.00u. Dat zal vroeg opstaan worden met de mogelijke files rond Brussel en Antwerpen...

Op dit ogenblik valt het op gebied van zenuwen nog best mee denk ik. Dat zal nog wel veranderen....

Voor Ineke en Elyne gaan het hun eerste wedstrijden worden als nieuwe combinatie. Toch wel best een beetje spannend wat dat gaat geven. De trainingen vallen wel mee, dus ze mogen er vertrouwen in hebben dat ze een goede prestatie zullen neerzetten.

Wordt vervolgd....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk dat ze er wel voor klaar zijn. We zullen maar hopen op een goed EK voor de Belgen. Eline heeft als BP al eens deelgenomen aan een WK beloften. Ik denk dat het hier nog nergens stond, dus ik vermeld het maar even voor de liefhebbers.
Monique

Anoniem zei

Met wie heeft Elien daar aan meegedaa? Want WK voor beloften bestaat toch nog niet zo lang?

Anoniem zei

Elyne (en het wordt dus zó geschreven) deed mee met Maaike De Leenheer in Liévin (2004). Als ik de juiste info heb, eindigden ze daar 9de en hadden ze 0.05 punten te kort voor een finale plaats. Toen mochten wel per land 2 combinaties aan de finale meedoen. Monique weet daar waarschijnlijk meer over.